среда, 10 апреля 2019 г.

Наука - це цікаво

Картинки по запросу символ науки
Наука — сфера діяльності людини, спрямована на отримання (вироблення і систематизацію у вигляді теорій, гіпотез,законів природи або суспільства тощо) нових знань про навколишній світ. Основою науки є збирання, оновлення, систематизація, критичний аналіз фактів, синтез нових знань або узагальнень, що описують досліджувані природні або суспільні явища та (або) дозволяють будувати причинно-наслідкові зв'язки між явищами і прогнозувати їх перебіг.
Цікаві сайти

1. Prometheus. Сайт, на яокму ви знайдете перелік безкоштовних онлайн-курсів від провідниих українських університетів. Це можуть бути курси по бізнесу, громадянській освіті, історії та економіці.

2. Inspired. Тут відібрані кращі матеріали для власного розвитку, що тосуються науки, архітектури, мистецтва, книг, подорожей тощо.

3. Територія Твого Розвитку. Тут вам пропонують масу цікавих і практичних матеріалів, які будуть корисні всім, хто хоче поліпшити свої навички і стати більш продуктивним. На сайті також є якісні переклади і авторські колонки.

5. Платформа. Тут на вас чекає перелік вакансій у кращих компаніях, конспектів з мегацікавих заходів, списком подій на які соромно не потрапити і звісно з публікацій, які надихають змінювати, себе, оточуючих і країну.


1.

2.
3.
1.На цьому уроці я дізнався багато нового.
2.Так,цікаво.Ми дізнаємся багато нового.

Комментариев нет:

Отправить комментарий